www.collbatogic.org


Eva Trull i Clos

Sóc nascuda a Vilafranca del Penedès a l’any 1974. Els meus pares són fills de Peralada i per motius de feina del meu pare, he viscut a diferents indrets de Catalunya com Vilafranca del Penedès, Rubí, Terrassa, Girona i Barcelona. Finalment, m’he assentat amb la família que he format, amb el meu marit i els meus fills, a Collbató; un poble que ens va encisar des del primer moment que vam trepitxar els seus carrers i la muntanya meravellosa que l’envolta que a tothom deixa bocabadat.

Estic casada amb en Fèlix, que és una gran pare dels nostres dos fills, de tres i cinc anys que actualment van a la llar d’infants de l’Abellarol i l’escola del Mansuet, respectivament.

Al 1998 vaig acabar la carrera d’Enginyeria de Camins, Canals i Ports i posteriorment vaig treballar en una empresa privada de consultoria fins al 2006. Va ser llavors quan vaig entrar a treballar a l’Ajuntament de Terrassa en el Departament de Projectes i Obres, fins a l’actualitat. Allà hi gestionem totes les actuacions d’obra civil de la ciutat, la qual, degut a l’embergadura que té, presenta tota una gran diversitat d’actuacions, des del manteniment de l’obra pública fins a obra nova.

Em considero una persona molt activa i amb ganes d’implicar-se en les necessitats del poble, i vull oferir els meus coneixements per a millorar en tot el què em sigui possible.

En l’actualitat sóc membre del CAUM, com una persona resident de Collbató més sense vinculació política, que emet la seva opinió particular sobre la redacció del nou POUM que s’està gestionant des de l’Ajuntament de Collbató. Allà he pogut conèixer en primera línea els diferents representants polítics del poble i he recollit informació de primera mà. És tot un honor pertànyer a aquesta comissió.

Des de sempre, degut a la vocació que tinc dins de l’àmbit civil, he sentit que podia aportar part dels meus coneixements als poble on resideixo amb la voluntat de poder sumar. La meva voluntat és en tot moment de millorar tot allò que sigui millorable i possible, dins de la realitat en què vivim.

M’agrada dedicar tot el temps que puc als meus fills i marit. Tinc la gran sort que em dedico professionalment a allò que m’apassiona pel què disfruto en cada feina que faig.

També m’agrada buscar les estones que puc per a practicar esport com a font d’energia tant física com mental i així recarrego les piles per a poder continuar

  

 

info@collbatogic.org

 
Avis legal