www.collbatogic.org


QUÈ ÉS EL POUM?
El Pla d'Ordenació Urbanística Municipal constitueix l'instrument d'ordenació integral del territori del municipi de Collbató, de conformitat amb allò que disposa la legislació urbanística vigent. Serà el resultat de la revisió del Pla General actual i de la seva adaptació a la legislació urbanística vigent a Catalunya. Definirà el model urbanístic, social i territorial del Collbató dels propers 25 anys.

En la seva elaboració cal garantir el desenvolupament sostenible de Collbató, entès com "la utilització racional del territori i el medi ambient, conjuminant les necessitats de la població actual amb la preservació dels recursos naturals i dels valors paisatgístics, arqueològics, històrics i culturals, amb la finalitat de garantir la qualitat de vida de les generacions presents i futures".
 
PARTICIPA-HI
Fes-nos arribar les teves propostes, opinions i apunta't a participar-hi
* Nom
* Cognoms
* Barri
* Telèfon
* email
Vull participar del POUM
Proposta
 
PER QUÈ HEM VOTAT EN CONTRA DE L'AVANÇ DEL POUM?
  • PROCÉS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA INSUFICIENT(+)

  • PROCÉS DE PARTICIPACIÓ POLÍTICA INSUFICIENT(+)

  • PROPOSTES DE CREIXEMENT DESORBITADES I MAL PLANIFICADES(+)

  • S'AFECTEN ESPAIS PROTREGITS D'ALT VALOR NATURAL, PAISATGÍSTIC I PATRIMONIAL(+)

  • INCLOMPLEIX NORMATIVA SUPERIOR(+)

QUÈ PROPOSA EL GIC?
Creiem que un document que determinarà com es configurarà Collbató des del punt de vista urbanístic, en els pròxims 20-25 anys ha d'elaborar-se amb el màxim debat ciutadà i amb el màxim consens polític, cosa que, malauradament, no ha estat així. Hem demanat reiteradament i sense èxit crear veritables instruments de participació tant política com ciutadana i començar de nou sense preses perquè ara mateix, en aquests moments de crisi i de fracàs de les polítiques urbanístiques ningú pot preveure quins seran els fluxos de població, quines seran les necessitats d'habitatge, com seran les unitats familiars i quin serà el ratio d'habitants per habitatge. L'equip de Govern, una vegada més, amb aquestes propostes buida de contingut el tant maltractat concepte de DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE
CONSULTA EL TEU BARRI
PLÀNOL SECTOR NORD

  

 

info@collbatogic.org

 
Avis legal